Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Η παντρέμενη ( το τέλος )

Όμως 7 μήνες τώρα είχαν πει τόσα πολλά με αυτή την κοπέλα, που ο Νίκος ήξερε ότι δε θα μπορέσει να αντισταθεί και να μη την δει, μάλιστα μπορεί να δίσταζε αλλα ήξερε ότι το θέλει πάρα πολύ!

Βρήκε λοιπόν και αυτός και είπε μια δικαιολογία στη γυναίκα του και αποφάσισαν από κοινού πια να συναντηθούν, συναντήθηκαν ένα όμορφο απόγευμα σε μια καφετέρια κοντά στη θάλασσα, κάτι η μυρωδιά της θάλασσας κάτι το ηλιοβασίλεμα κάτι από την μαγική ομορφιά που είχε η Μαρία, κάτι όλα όσα είχαν πει τοσο καιρο ένιωσαν και οι δυο να φουντώνουν από κεραυνοβόλο Έρωτα τι να σκεφτούν? Ότι ήταν και δυο παντρεμένοι? Η ότι αν μάθαινε κανεις κάτι θα κάνανε κακό και σε αυτούς αλλα περισσότερο σε άλλους που δεν έφταιγαν τίποτα.

Τίποτα δεν σκέφτηκαν απλά αφέθηκαν,στις ματιές του Έρωτα, στα τρυφερά λόγια του Έρωτα και στις ανατριχίλες του, κάποια στιγμή σηκώθηκαν και έφυγαν από την καφετέρια, είχαν πει να πάνε να περπατήσουν χεράκι χεράκι στη παραλία να δουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα,

Και εκεί μιλώντας γελώντας πιασμένοι χέρι χέρι έδωσαν το πρώτο τους φίλi, γλυκό τρυφερό απαλό αισθησιακό όπως όλα τα φιλια των ερωτευμένων που μοιάζουν με διαμάντια που σκορπάνε την λάμψη τους στις ψυχές των ανθρώπων.
Όμως ο χρόνος αλύπητος και ο Νίκος έπρεπε να γυρίσει στη γυναίκα του, η Μαρία κρεμόταν από τα χίλια του να μείνει λιγο ακομα, όμως έπρεπε να φύγει και της υποσχέθηκε ότι θα την συναντούσε την επομενη η την μεθεπομενη μέρα!

Την επόμενη ο Νίκος δεν μπόρεσε να δει την Μαρία την βρήκε δυο μέρες μετά, συναντήθηκαν σε ένα κουτούκι φάγανε ήπιανε ήταν και οι δυο μέσα στη μεγάλη χαρα και πολύ ερωτευμένοι πλέον και από κοντά!

Ήθελε απελπισμένα ο ένας τον άλλον δεν μπορούσαν να κρατηθούν με τίποτα και δεν τους ένοιαζε για κανένα άλλον το μονο που ήθελαν ήταν να κάνουν Έρωτα.

Έφυγαν από το κουτούκι και μην έχοντας που αλλου να πάνε, βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο, εκεί δυο κορμιά γίνανε ένα, ο Έρωτας σε όλο του το μεγαλείο μια ανάσα μια πνοή μια ζωή.

Ο Νίκος και η Μαρία είχαν παρόνομη σχέση δυο χρονια περίπου, η Μαρία αγάπησε το Νίκο παρα πολύ και κάποια στιγμή χώρισε από τον άντρα ο Νίκος δεν χώρισε ποτε ακόμα και σήμερα είναι ευτυχισμένος με τη γυναικα του ( έτσι λέει ), όμως έζησε τον Έρωτα σε όλο του το μεγαλείο ένα Έρωτα παράνομο που κράτησε δυο ολόκληρα χρονια και δυστυχώς όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε και μάλιστα χωρίς όμορφο τέλος, ένας Έρωτας μεγαλειώδης είχε τελειώσει.

1 σχόλιο:

Βαγγελης_2311 είπε...

Ο γνωστος ''ανδρας-καραγκιοζης''... Ταζει ερωτες αιωνιους και
τρανους,ξεσηκωνει την γυναικα που επαναστατει για χαρη του,
για να την εγκαταλειψει μετα, ο δειλος, μονη της μεσα στην
απογνωση και την τη γευση της κοροϊδιας στα χειλη... Αλλη μια
ψυχη πληγωμενη, τραυματισμενη... Κριμα... Αν ξαναερωτευτει
αυτη η γυναικα αντρα, εγω θα γινω εξωγηϊνος...