Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Η παντρέμενη

O Nίκος ήταν παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα ,ζούσαν σε δικό τους σπίτι, είχαν κάνει δυο υπέροχα παιδιά, είχε μια δουλειά που τους επέτρεπε να ζούνε άνετα, αγαπούσε τη γυναίκα του ήταν κοντά 20 χρονια μαζί, τίποτα δεν θα έδειχνε ότι θα τάραζε την οικογενειακή τους γαλήνη και την ευτυχία τους ! Η δουλειά του Νίκου είχε να κάνει με το διαδίκτυο ,συνήθιζε λοιπόν κάποια βραδια να σερφάρει σε διαφορα chat room και να κάνει την πλάκα του!

Όντως έκανε την πλάκα του γιατί μάλιστα μου έλεγε, τι θα μπορούσες να γνωρίσεις σε ένα chat room? Όλα εκεί είναι .... και δεν προλαβαίνεις να μιλήσεις και σε ρωτάνε από που είσαι, πως σε λένε, τη δουλειά κανεις, και καταλήγουν στο τι φ...... και τι κάνεις τώρα! Όπως πήγαινε λοιπόν η συζήτηση, αυτός ακολουθούσε έκανε την πλάκα του να έβλεπε μέχρι που μπορεί να φτάσει και να πει κάποιος μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή!

Πολλές φορες μιλάγαμε και μου έλεγε διάφορες ιστορίες, όπως ότι μιλάς εννοείτε με γυναίκα, ότι είναι από την Αθήνα για παράδειγμα και ότι τελικά είναι .......  από την ......., η ότι διάφοροι για να κάνουν την πλάκα τους μπαίνουν σαν γυναίκες και παραμυθιάζουν διάφορους και πουλάνε τρελα! Το θέμα όμως σήμερα δεν είναι τα chat room !

Ένα πρωινό λοιπόν που είχαμε να βρεθούμε πάνω από 3 χρονια, τον συνάντησα σε ένα καφέ, καθόταν μόνος και σκεφτικός, μόλις τον είδα χάρηκα, πάντα τα λέγαμε καλά και στις συζητήσεις μας γελάγαμε πολύ, πήγα λοιπόν στο τραπέζι του, μόλις με είδε έσκασε χαμόγελο, τα προβλήματα και στο τρέξιμο του ο καθένας μας είχαν κάνει να έχουμε να συναντηθούμε τόσο καιρό. .

Αφού μιλήσαμε για διαφορα ,για τις οικογένειες μας ,για τα παιδιά μας ,άρχισε να μου λέει ότι τόσο καιρό που δεν με έχει πάρει τηλέφωνο του συνέβηκε κάτι που δύσκολα ζουν άνθρωποι, με ρώτησε αν είχα ώρα, και άρχισε να μου λέει την ιστορία του.
Ένα από τα βαρετά βράδια του, είχε μπει σε ένα chat room και μίλαγε με μια κοπέλα από επαρχία του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον, που δεν τον είχε ρωτήσει πως είναι από που είναι τι δουλειά κάνει και όλα τα γνωστά που ρωτάνε! Του άρεσε μαζί της μιλάγανε για ζωή για φύση για ....... για σχέσεις ανθρώπων, αφού μιλάγανε περίπου 2 ώρες, γυρνάει η κοπέλα που του μίλαγε και του λέει είναι μια φίλη μου εδώ θέλεις να μιλήσεις μαζί της?

Στην αρχή ο Νίκος σκέφτηκε ότι πάλι τα ίδια και πάλι κοροϊδία, όμως κάτι μέσα του του έλεγε να πει ναι, γιατί δεν είχε λόγο αφού μίλαγαν τόσο όμορφα, να του πει ψεματα για τη φιλη της.
Άρχισαν λοιπόν να μιλάνε μαζί, η πρώτη κουβέντα που του είπε αυτή ήταν ότι ήταν δίπλα και έβλεπε τη συζήτηση που έκανε ο Νίκος με τη φίλη της, και ότι της άρεσε πως σκεφτόταν και ότι ήθελε να μιλήσει μαζί του.

Την λέγανε Μαρία, ήταν παντρεμένη, και ότι είχε έρθει στο χωριό της γιατί τσακώθηκε με τον άντρα της, η Μαρία μίλαγε με το Νίκο και όλο της άρεσε και περισσότερο μαζί του, άρχισε λοιπόν όλο και να του ανοίγετε περισσότερο αν και μίλαγαν μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή νιώθανε και οι δυο σαν να γνωριζόντουσαν πολύ καιρό και ένιωθε ο ένας την φωνή του αλλου ο Νίκος έτσι που του μίλαγε αυτή η κοπέλα ένιωθε ένα σκίρτημα στη καρδιά από τις πρώτες κουβέντες ένιωθε ότι ήταν κάτι διαφορετικό η Μαρία!

συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: