Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Η παντρέμενη ( συνέχεια )

Η παντρεμένη. Αφού μίλησαν αρκετή ώρα ήταν για την γνωριμία τους ενθουσιασμένοι και οι δυο, συνέχιζαν να μιλάνε για όσο καιρό η Μαρία ήταν στην επαρχία και είχαν αρχίσει μετά από 10 μέρες να νιώθουν Έρωτα ο ένας για τον άλλον !

Όμως οι μέρες στο χωριό είχαν περάσει ο άντρας της Μαρίας την πίεζε να γυρίσει στην Αθήνα, η Μαρία δεν ήθελε να γυρίσει, ίσως γιατί νόμιζε ότι με την πίεση που είχε από τον άντρα της, δε θα μπορούσε να μιλάει με το Νίκο στο chat room.

Ήταν τόσο πικραμένη με τον άντρα της ένα άντρα σατράπη που πάντα ήθελε να γίνετε το δικό του, κάτι κτήματα που είχε η Μαρία, της τα είχε πουλήσει για να κάνει δίκια του δουλειά χωρίς να το ξέρουν οι γονείς της Μαρίας και η δουλειά είχε πέσει εξω, η μονη της ευχαρίστηση λοιπόν ήταν να μιλάει με το Νίκο στο net.


Είχε πιαστεί πάνω σε ένα άνθρωπο που καν δεν ήξερε αν ήταν όμοιος η και χειρότερος από τον άντρα της, έπρεπε να γυρίσει στην Αθήνα oμως, και αυτό έκανε.

Άλλαξαν τηλεφωνα με το Νίκο, ξέροντας ότι ίσως να μη μπορούσε να τον συναντήσει από κοντά ποτέ, ίσως γιατί ο Νίκος της είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι καλά με τη γυναικα του και δεν θα μπορέσει και αυτός να την συναντήσει.

Όμως ο αγνός Έρωτας που ένιωσαν και οι δυο σε μια οθόνη υπολογιστή μπροστά, δεν θα έμενε ούτε ανεκπλήρωτος ούτε αναπάντητος, γιατί ο Έρωτας δεν είμαι μονο επαφή, καμια φορα έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις, γιατί ερωτας είναι λόγια, είναι συναισθήματα, που όντως μπορείς να νιώσεις σε ένα chat room η Μαρία όταν βρέθηκε στην Αθήνα και διπλα στον άντρα της,είχε αποφασίσει ότι θα έμενε μαζί του και όσο πήγαινε, όμως ήθελε να γνωρίσει το Νίκο και θα το έκανε κρυφά από τον άντρα της.
Συνέχισαν να μιλάνε για πολύ καιρό στο net και στην Αθήνα,ώσπου ενα βραδυ, η Μαρία είπε στο Νίκο ότι ο άντρας της θα έφευγε για 3 μέρες ταξίδι και ότι αν ήθελε μετά από 7 μήνες περίπου που συζητάγανε στο chat room να βρεθούνε από κοντά.

Ο Νίκος ήταν διστακτικός ,ίσως γιατί ήταν ευτυχισμένος με την οικογένεια του ,όμως .........

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: