Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Το όνειρο του έρωτα και του πάθους 3)

Το όνειρο του έρωτα και του πάθους. Λένε ότι όταν θέλεις κάτι παρα πολύ και το μελετάς μπορεί και να το αποκτήσεις έξι μέρες στην Αθηνα και για αυτό που πήρε άδεια δεν κατάφερε να το πραγματοποιήσει, να όμως τώρα και ξαφνικά απέναντι του καθόταν ένα πανέμορφο κορίτσι που τον κοίταζε με το βλέμμα του έρωτα.

Γύρισε και κοίταξε τον φίλο του τον δεκανέα, με τα ματια του έκανε νόημα να φύγει από το κουπέ να πιάσει κουβέντα με την μικρούλα, μένοντας μονος μαζί της θα την έκανε να νιώσει πιο άνετα Φόρεσε το πιο γλυκό του χαμόγελο έβαλε το μυαλό του να δουλέψει θα προσπαθούσε να την κάνει να χαμογελάσει, έβλεπε μια θλίψη στο πρόσωπο της, τις γυναίκες όταν τις κανεις να χαμογελάσουν έχεις κάνει μια καλή αρχή για μια καλή συνεχεια .
Δεν τις μίλησε περί ανεμων και υδάτων αλλα μπήκε αμέσως στα βαθιά νερά, την κοίταξε μέσα στα ματια και τις είπε ότι τα μάτια της είναι ότι πιο ωραίο είχε δει ποτε στη ζωή του και μάτια σαν τα δικά της δεν υπάρχουν στη πλάσει όλη.

Ήταν μια καλή αρχή και πήρε το πιο όμορφο χαμόγελο της Την έλεγαν Νεφέλη ήταν φοιτήτρια και σπούδαζε πολιτικός μηχανικός στην Ξάνθη το πατρικό της ήταν στο Περιστέρι και είχε νοικιάσει μια γκαρσονιέρα στην Ξάνθη και έμενε με μια άλλη φοιτήτρια για να μοιράζονται τα έξοδα, ήταν στο πρώτο έτος και πολύ περιορισμένη από το σπίτι της.

Δέκα μέρες στην Αθήνα και την έφαγε η κλεισούρα και το σπίτι και να τώρα απέναντι της είχε ότι στερήθηκε στην Αθήνα.

Από το μυαλό της πέρναγε να την πάρει στην αγκαλιά του και να την γεμίσει με φιλιά σε όλο της το κορμί. Λες και διάβασε τη σκέψη της ο φαντάρος και πήγε και κάθισε διπλα της, την κοίταξε στα μάτια και ασυναίσθητα πέρασε το χέρι του από τα μαλιά της.

Η Νεφέλη ένιωσε ανατριχίλες σε όλο της το κορμί και ένα ελαφρό τρέμουλο στα κερασένια χίλια της, είχε κλείσει τα μάτια της και ξαφνικά ένιωσε τα χίλια του φαντάρου πάνω στα δικά της.

Αισθησιακό το φιλί του φαντάρου,απαλό, γλυκό και τρυφερό στην αρχή, γινόταν όλο και πιο βίαιο στη συνέχεια, σαν να ήταν θάλασσα και προσπαθούσε να την πιεί όλη.


Σε κάποια στιγμή είχαν χάσει τον έλεγχο και πετάγανε τα ρούχα τους εδώ και εκεί,είχαν ξεχάσει ότι βρίσκονται σε ένα κουπέ τρένου, ενός τρένου που τους ταξίδευε στο όνειρο του έρωτα και του πάθους, και το μόνο που τους ενδιάφερε ήταν να χαρούν τον κεραυνοβόλο έρωτα τους που μόλις είχε ξεκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: